Itneta

Naujienos, laisvalaikis, renginiai – itneta.lt

  • Naujausios
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
  • Įdomu
    • Lietuva
    • Mokslas
    • Pasaulis
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Horoskopai
    • Savaitės suderinamumo horoskopas
    • Astrologinis suderinamumas
    • Dienos akmuo
    • Audio horoskopas
    • Dienos astrologinis įvykis
    • Dienos augalas
    • Dienos blogas ženklas
    • Dienos citata
    • Dienos geras ženklas
    • Dienos horoskopas
    • Dienos komplimentas
    • Dienos pomėgis
    • Dienos skaičius
    • Dienos spalva
    • Mėnesio horoskopas
    • Mėnesio pomėgių horoskopas
    • Mėnesio suderinamumo horoskopas
    • Savaitės blogas ženklas
    • Savaitės geras ženklas
    • Savaitės horoskopas

Itneta

Naujienos, laisvalaikis, renginiai – itneta.lt

Search
  • Naujausios
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
  • Įdomu
    • Lietuva
    • Mokslas
    • Pasaulis
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Horoskopai
    • Savaitės suderinamumo horoskopas
    • Astrologinis suderinamumas
    • Dienos akmuo
    • Audio horoskopas
    • Dienos astrologinis įvykis
    • Dienos augalas
    • Dienos blogas ženklas
    • Dienos citata
    • Dienos geras ženklas
    • Dienos horoskopas
    • Dienos komplimentas
    • Dienos pomėgis
    • Dienos skaičius
    • Dienos spalva
    • Mėnesio horoskopas
    • Mėnesio pomėgių horoskopas
    • Mėnesio suderinamumo horoskopas
    • Savaitės blogas ženklas
    • Savaitės geras ženklas
    • Savaitės horoskopas
Sekite mus
Home » Senovinis kopūstų ir bulvių patiekalas
Bulvių patiekalai

Senovinis kopūstų ir bulvių patiekalas

Inga Vekterienė
Autorius Inga Vekterienė
Publikuota: 2025-07-28
Komentarų: 0
1 min. skaitymo
Močiutės kopūstų ir bulvių apkepas su faršu: paprasta, nebrangu ir labai skanu. Nuotrauka plodyzeme.sk
Močiutės kopūstų ir bulvių apkepas su faršu: paprasta, nebrangu ir labai skanu. Nuotrauka plodyzeme.sk

Tokį patiekalą su kopūstais ir bulvėmis gamino mūsų močiutė ir receptas liko labai populiarus mūsų šeimoje. Patikėkite, tai geriausias būdas sunaudoti maltą mėsą – receptas paprastas, o patiekalas labai labai skanus!

Jei faršo neturite, galite gaminti šį patiekalą ir be mėsos.

Jums reikės:

  • 200 g kiaulienos faršo;
  • 1 didelės bulvės, stambiai tarkuotos;
  • 500 g raugintų kopūstų;
  • valgomojo šaukšto aliejaus;
  • 2 kiaušinių;
  • 3 skiltelių trinto česnako;
  • 2 susmulkintų svogūnų;
  • 1 smulkiai pjaustyto svogūno (mažesnio);
  • 1 stiklinės pusiau rupių miltų;
  • 1 puodelio pieno;
  • kepimo miltelių;
  • pagal skonį kmynų;
  • mairūno arba raudonėlio;
  • druskos;
  • pipirų;
  • jūsų mėgstamų žolelių.

Gaminimo eiga:

  1. Kopūstus lengvai nugręžkite (vandenį galite panaudoti, pavyzdžiui, sriubai) ir supjaustome mažesniais gabalėliais.
  2. Sudėkite mėsą į dubenį.
  3. Nuvalykite ir smulkiai supjaustykite svogūną. Sudėkite jį į mėsą. Pridėkite išspaustą česnaką ir kopūstus. Kruopščiai viską sumaišykite. Į mėsos masę sudėkite miltus, kepimo miltelius ir likusius ingredientus. Viską labai gerai išmaišykite.
  4. Sudėkite bulves. Turi būti tiršta tešla. Ji turėtų atrodyti maždaug kaip bulvinių blynų tešla.
  5. Paruoškite didesnę kepimo skardą ir išklokite ją kepimo popieriumi. Sudėkite tešlą ir apibarstykite šoninės kubeliais.
  6. Pašaukite į įkaitintą orkaitę ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje iki auksinės spalvos.

Tikime, kad šis patiekalas jums labai patiks. Skanaus!

AutoriusInga Vekterienė
Esu Inga Vekterienė – dalinuosi receptais, kurie įkvepia gaminti su meile ir be streso. Man virtuvė – tai vieta, kur gimsta skoniai, istorijos ir jaukumas. Mano tikslas – paprasti, bet ypatingi patiekalai, kurie tinka tiek kasdienai, tiek šventėms. Kviečiu gaminti kartu ir atrasti skonio džiaugsmą.

itneta.lt – įdomus ir gyvas portalas, skirtas visiems, mėgstantiems patikimą informaciją ir naudingus patarimus, paversiančius kasdienį gyvenimą lengvesniu. Skaitykite ir mėgaukitės!

Mūsų populiariausios

Sodas ir daržas
Namai ir patarimai
Sveikata ir grožis
Mokslas
Receptai

Bendradarbiaukime

Kontaktai

Sekite mus
@ 2025 Visos teisės saugomos
  • Kontaktai
  • Privatumo ir slapukų politika
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?