Tokį patiekalą su kopūstais ir bulvėmis gamino mūsų močiutė ir receptas liko labai populiarus mūsų šeimoje. Patikėkite, tai geriausias būdas sunaudoti maltą mėsą – receptas paprastas, o patiekalas labai labai skanus!
Jei faršo neturite, galite gaminti šį patiekalą ir be mėsos.

Jums reikės:
- 200 g kiaulienos faršo;
- 1 didelės bulvės, stambiai tarkuotos;
- 500 g raugintų kopūstų;
- valgomojo šaukšto aliejaus;
- 2 kiaušinių;
- 3 skiltelių trinto česnako;
- 2 susmulkintų svogūnų;
- 1 smulkiai pjaustyto svogūno (mažesnio);
- 1 stiklinės pusiau rupių miltų;
- 1 puodelio pieno;
- kepimo miltelių;
- pagal skonį kmynų;
- mairūno arba raudonėlio;
- druskos;
- pipirų;
- jūsų mėgstamų žolelių.
Gaminimo eiga:
- Kopūstus lengvai nugręžkite (vandenį galite panaudoti, pavyzdžiui, sriubai) ir supjaustome mažesniais gabalėliais.
- Sudėkite mėsą į dubenį.
- Nuvalykite ir smulkiai supjaustykite svogūną. Sudėkite jį į mėsą. Pridėkite išspaustą česnaką ir kopūstus. Kruopščiai viską sumaišykite. Į mėsos masę sudėkite miltus, kepimo miltelius ir likusius ingredientus. Viską labai gerai išmaišykite.
- Sudėkite bulves. Turi būti tiršta tešla. Ji turėtų atrodyti maždaug kaip bulvinių blynų tešla.
- Paruoškite didesnę kepimo skardą ir išklokite ją kepimo popieriumi. Sudėkite tešlą ir apibarstykite šoninės kubeliais.
- Pašaukite į įkaitintą orkaitę ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje iki auksinės spalvos.
Tikime, kad šis patiekalas jums labai patiks. Skanaus!