Itneta

Naujienos, laisvalaikis, renginiai – itneta.lt

  • Naujausios
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
  • Įdomu
    • Lietuva
    • Mokslas
    • Pasaulis
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Horoskopai
    • Savaitės suderinamumo horoskopas
    • Astrologinis suderinamumas
    • Dienos akmuo
    • Audio horoskopas
    • Dienos astrologinis įvykis
    • Dienos augalas
    • Dienos blogas ženklas
    • Dienos citata
    • Dienos geras ženklas
    • Dienos horoskopas
    • Dienos komplimentas
    • Dienos pomėgis
    • Dienos skaičius
    • Dienos spalva
    • Mėnesio horoskopas
    • Mėnesio pomėgių horoskopas
    • Mėnesio suderinamumo horoskopas
    • Savaitės blogas ženklas
    • Savaitės geras ženklas
    • Savaitės horoskopas

Itneta

Naujienos, laisvalaikis, renginiai – itneta.lt

Search
  • Naujausios
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
  • Įdomu
    • Lietuva
    • Mokslas
    • Pasaulis
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Horoskopai
    • Savaitės suderinamumo horoskopas
    • Astrologinis suderinamumas
    • Dienos akmuo
    • Audio horoskopas
    • Dienos astrologinis įvykis
    • Dienos augalas
    • Dienos blogas ženklas
    • Dienos citata
    • Dienos geras ženklas
    • Dienos horoskopas
    • Dienos komplimentas
    • Dienos pomėgis
    • Dienos skaičius
    • Dienos spalva
    • Mėnesio horoskopas
    • Mėnesio pomėgių horoskopas
    • Mėnesio suderinamumo horoskopas
    • Savaitės blogas ženklas
    • Savaitės geras ženklas
    • Savaitės horoskopas
Sekite mus
Home » Skaniausias desertas, kurį kada nors valgėte: nekeptas tortas su braškėmis
Pagrindinės naujienos

Skaniausias desertas, kurį kada nors valgėte: nekeptas tortas su braškėmis

Inga Vekterienė
Autorius Inga Vekterienė
Publikuota: 2025-06-02
Komentarų: 0
1 min. skaitymo
Nekeptas tortas su braškėmis
Nekeptas tortas su braškėmis

Šis receptas tikrai patiks visiems, kurie mėgsta kreminio saldumo ir vaisių aromato derinį. Siūlome jums paprastą būdą pasigaminti gardų desertą iš kondensuoto pieno, braškių ir varškės. Tai nekeptas tortas su braškėmis!

Jums reikės:

  • 250 g sausainių
  • 100 g sviesto
  • 2 šaukštų kondensuoto pieno
  • 350 g varškės
  • 250 g grietinės
  • 130 g cukraus
  • 10 g vanilinio cukraus
  • 15 g želatinos
  • 300 ml vandens
  • 350 g braškių
  • 20 g braškių želė
  • 400 ml vandens

Kaip gaminti?

  1. Sulaužykite sausainius  ir suberkite į dubenį. Virtuviniu kombainu sutrinkite juos į miltelius.
  2. Puode ištirpinkite sviestą.
  3. Į dubenį su sausainių milteliais supilkite sviestą. Įpilkite kondensuoto pieno ir išmaišykite.
  4. Tešlą supilkite ant kepimo popieriumi išklotos kepimo formos dugno ir prispauskite stikline.
  5. Į dubenį supilkite želatiną. Užpilkite vandeniu, išmaišykite ir palaukite, kol išbrinks.
  6. Į atskirą gilų dubenį įdėkite varškės. Įdėkite grietinės, cukraus, vanilinio cukraus ir gerai išmaišykite.
  7. Grietinę išplakite rankiniu mikseriu.
  8. Supilkite išbrinkusią želatiną ir išmaišykite.
  9. Supilkite varškės mišinį į kepimo formą. 3 valandas palaikykite šaldytuve.
  10. Į nedidelį dubenį supilkite braškių želė ir užpilkite vandeniu. Išmaišykite ir palikite 10 minučių pastovėti.
  11. Braškes perpjaukite per pusę ir sudėkite į kepimo formą.
  12. Galiausiai supilkite braškių želatiną.
  13. Desertą 3-4 valandas palaikykite šaldytuve.


AutoriusInga Vekterienė
Esu Inga Vekterienė – dalinuosi receptais, kurie įkvepia gaminti su meile ir be streso. Man virtuvė – tai vieta, kur gimsta skoniai, istorijos ir jaukumas. Mano tikslas – paprasti, bet ypatingi patiekalai, kurie tinka tiek kasdienai, tiek šventėms. Kviečiu gaminti kartu ir atrasti skonio džiaugsmą.

Rekomenduojami Video

Jums gali patikti

Pasaulio TOP 10 įvykiai
Įdomu

Vakar (2025.05.30) įvykę Pasaulio TOP 10 įvykiai – svarbiausios naujienos vienoje vietoje

2025-05-31
tobulas pyragas
Pagrindinės naujienos

Jis tiesiog nuostabus: iš močiutės gavau puraus ir minkšto pyrago receptą!

2025-05-29
Gegužės 29-osios vardadieniai
Įdomu

Gegužės 29-osios vardadieniai: vardai, slepiantys istoriją, kilmę ir išskirtinę dvasią

2025-05-29
šalia česnakų
Pagrindinės naujienos

Pasodinkite šiuos augalus šalia česnakų ir jie augs kaip pašėlę. Derlius jus nustebins!

2025-05-29

itneta.lt – įdomus ir gyvas portalas, skirtas visiems, mėgstantiems patikimą informaciją ir naudingus patarimus, paversiančius kasdienį gyvenimą lengvesniu. Skaitykite ir mėgaukitės!

Mūsų populiariausios

Sodas ir daržas
Namai ir patarimai
Sveikata ir grožis
Mokslas
Receptai

Bendradarbiaukime

Kontaktai

Sekite mus
@ 2025 Visos teisės saugomos
  • Kontaktai
  • Privatumo ir slapukų politika
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?